IniciNoticiesCulturaNAGORE BACHILLER I MARCEL FERNÁNDEZ SÓN ESCOLLITS 2a DAMA COMARCAL DEL MARESME...

NAGORE BACHILLER I MARCEL FERNÁNDEZ SÓN ESCOLLITS 2a DAMA COMARCAL DEL MARESME 2012 I HEREU DEL MARESME 2012, RESPECTIVAMENT.

La Plaça de l’Ajuntament d’Arenys de Mar va ser escenari dissabte a la tarda de l’elecció del pubillatge comarcal del Maresme 2012. El torderenc Aitor Noguerol va deixar el seu càrrec de 1r Fadrí Comarcal del Maresme 2011 i, una vegada més, hi ha representació torderenca entre els nous comarcals. Enguany, per partida doble. Marcel Fernández, Hereu de Tordera 2011, és també des de dissabte Hereu Comarcal del Maresme 2012; i Nagore Bachiller, Pubilla de Tordera 2011, és la nova 2a Dama Comarcal del Maresme 2012. Escoltem-la en declaracions dissabte el vespre, una estona després de ser proclamada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/balanç-nagore.mp3|titles=balanç nagore]

Marcel Fernández també mostrava la seva alegria per allargar el seu pas pel pubillatge i ens parlava dels exàmens que van fer tots els candidats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/balanç-marcel.mp3|titles=balanç marcel]

Els altres quatre joves que representaran el pubillatge comarcal 2012 juntament amb en Marcel i la Nagore són d’Arenys de Mar, el 2n Fadrí i la 1a Dama Comarcals; el nou 1r Fadrí Comarcal és de Calella i la nova Pubilla Comarcal del Maresme de Canet de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES