IniciNoticiesEntitatsEL MERCAT SOLIDARI DE TORDERA A FAVOR DE LA MARATÓ PER LA...

EL MERCAT SOLIDARI DE TORDERA A FAVOR DE LA MARATÓ PER LA POBRESA RECULL 2.309,53 EUROS.

Tordera ha demostrat una vegada més la seva solidaritat i s’ha unit a la Marató per la Pobresa que ha organitzat TV3 i Catalunya Ràdio. Una dotzena d’entitats torderenques van participar ahir a una edició extraordinària del mercat solidari per recaptar fons per la causa. En total es van recaptar 2.309,53 euros, juntament amb les activitats de la creu roja Tordera i l’esplai.

La regidora de participació ciutadana, Eliana Romera feia ahir un balanç molt positiu del mercat solidari.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/balant-marato-eliana.mp3|titles=balant marato eliana]

Membres de diverses entitats de Tordera, mostraven la seva satisfacció per la resposta ciutadana, en la marató per la pobresa. Escoltem Mònica Dieguez( agermanament Tordera Santa Rosa, Marià Vilajeliu (Nostra Dansa) i Montse Gispert (Associació de Voluntariat).

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/marato-pobresa-entitats.mp3|titles=marato pobresa entitats]

Per altra banda, els joves de 12 a 18 anys que participen diàriament, en el centre obert de la creu roja Tordera, van preparar al llarg del matí actuacions de ball, cant i teatre social. A més, van vendre diversos productes realitzats per els mateixos joves.  Una voluntària de Creu Roja, ens explica les activitats realitzades per la Marató.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/iris-creu-roja.mp3|titles=iris creu roja]

A la tarda, l’associació de gent gran va recollir 500 euros a favor de la Marató. El president de l’esplai, Miquel Pujol ens explicava les activitats que havien dut a terme.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/balanç-esplai-marato.mp3|titles=balanç esplai marato]

El marcador final de la marató per la pobresa va superar el 4 milions d’euros, una xifra que ajudarà a finançar 235 projectes destinats a combatre l’exclusió social.