IniciNoticiesCulturaL’HEREU I PUBILLA DE TORDERA MARCEL FERNÁNDEZ I NAGORE BACHILLER PARTICIPEN AQUEST...

L’HEREU I PUBILLA DE TORDERA MARCEL FERNÁNDEZ I NAGORE BACHILLER PARTICIPEN AQUEST DISSABTE AL CERTAMEN D’ELECCIÓ DEL PUBILLATGE COMARCAL.

Marcel Fernandez i Nagore Bachiller participaran dissabte a l’elecció de l’hereu i la pubilla del Maresme 2012 en un acte que enguany es celebrarà a Arenys de Mar. Durant el matí es faran les proves als candidats i candidates a Pubilla i Hereu del Maresme, al centre cultural Calisay. Al migdia, els participants assistiran a un dinar i a la tarda faran activitats diverses i una cercavila fins arribar a la plaça de l’ajuntament. En aquest indret, a les 8, es farà l’Acte d’elecció del Pubillatge Comarcal del Maresme 2012. Durant l’acte s’acomiadarà del títol de fadrí comarcal 2011, el torderenc Aitor Noguerol. Ell mateix feia un balanç molt positiu de la seva experiència en el món del pubillatge.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/balanç-Aitor.mp3|titles=balanç Aitor]

Tant Marcel Fernández com Nagore Bachiller assistiran a l’acte de proclamació del pubillatge comarcal acompanyats, entre d’altres, de la Regidora de Festes, M.Àngels Cayró i de la delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal.