IniciNoticiesRegidoriesAQUALIA CONSTRUIRÀ UNA PLANTA POTABILITZADORA AL CENTRE DEL MUNICIPI PER RESOLDRE LA...

AQUALIA CONSTRUIRÀ UNA PLANTA POTABILITZADORA AL CENTRE DEL MUNICIPI PER RESOLDRE LA PROBLEMÀTICA DE LA QUALITAT DE L’AIGUA.

Finalment, l’empresa gestora de l’aigua a Tordera, Aqualia, construirà la planta potabilitzadora al centre del municipi, la qual ha de garantir la qualitat de l’aigua que es capta directament dels pous al costat del riu. Aquest era un reclam de l’Ajuntament des de fa molts mesos, per tal de resoldre la deficient qualitat de l’aigua que arriba a les llars del municipi. Els causants són el ferro i el manganès que s’acumulen en el sistema i fan rajar aigua de color fosc de les aixetes, sobretot a l’estiu o quan hi ha una rebentada a la xarxa. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, diu que en les pròximes setmanes han de tancar l’acord amb Aqualia, que construirà la planta potabilitzadora assumint-ne tot el cost. Les obres podrien començar a principis d’estiu.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/alcalde-resolucio-aqualia.mp3|titles=alcalde resolucio aqualia]

La potabilitzadora, la primera que es fa a Tordera, es construirà a la zona del mercat setmanal de la fruita, prop de l’Esplai, i s’espera que estigui enllestida a finals d’aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES