IniciNoticiesEducacióLA VAGA DE L’ENSENYAMENT NOMÉS TÉ INCIDÈNCIA A L’INSTITUT LLUÍS COMPANYS I...

LA VAGA DE L’ENSENYAMENT NOMÉS TÉ INCIDÈNCIA A L’INSTITUT LLUÍS COMPANYS I L’ESCOLA LA ROUREDA.

A Tordera, el seguiment de la vaga convocada per la comunitat educativa és pràcticament insignificant. Tots els metres i alumnes de les escoles concertades Sant Josep i Brianxa i públiques Ignasi Iglesias, Serra de Miralles, Hortsavinyà i llar d’infants han assistit avui a classe amb total normalitat. La vaga només té incidència a l’escola la Roureda i l’institut Lluís Companys. A l’escola, situada al veïnat de Sant Pere, la directora Mercè Vilajeliu apunta que la meitat dels mestres no han assistit a classe.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/vaga-roureda.mp3|titles=vaga roureda]

A l’institut Lluís Companys, un 30% dels professorat s’ha sumat a la vaga. El director Angel Pous apunta que entre els alumnes, una gran majoria si que han secundat la protesta.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/vaga-institut-1.mp3|titles=vaga institut 1]

Recordem que la vaga, convocada per avui vol mostrar el rebuig unitari i frontal a les retallades en educació que s’han aplicat tant des del departament d’Ensenyament com dels del Ministeri d’Educació. Així ho explica el director de l’institut, Angel Pous.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/vaga-institut-2.mp3|titles=vaga institut 2]

Segons els sindicats, aquests nous ajustos empitjoren les condicions del personal docent i no docent dels centres escolars, i representen un pas enrere en la qualitat de l’educació.

ÚLTIMES NOTÍCIES