IniciNoticiesEducacióELS PARES AMB FILLS A LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL HAURAN DE PAGAR...

ELS PARES AMB FILLS A LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL HAURAN DE PAGAR UNA MICA MÉS PER LA PLAÇA EL CURS VINENT.

La Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, va anunciar la setmana passada canvis en el model de finançament de les escoles bressol públiques per el proper curs 2012-2013. La principal novetat és que la part de la quota que paguen les famílies variarà segons la renda que tinguin, igual que l’aportació de la Generalitat, que tindrà en compte la dimensió i la realitat socioeconòmica dels municipis. La consellera també va confirmar que la subvenció per cada plaça de llar d’infants del curs actual serà finalment de 1.300 euros, 300 euros menys respecte al curs passat. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica que l’ajuntament ha compensat el cost cada vegada que la Generalitat ha reduït la seva aportació i diu que de cara al curs vinent les famílies hauran de pagar una mica més.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/alcalde-llar-infants-1.mp3|titles=alcalde llar infants 1]

Joan Carles Garcia assegura que per els pròxims anys Tordera no hauria de patir pel que fa al nombre de places de la llar d’infants pública.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/alcalde-llar-infants-2.mp3|titles=alcalde llar infants 2]

Les llars d’infants públiques esperaven des de feia mesos que la Generalitat confirmés l’aportació per el curs actual. El curs passat va ser de 1.600 euros per alumne i enguany es redueix fins als 1.300.

ÚLTIMES NOTÍCIES