IniciNoticiesSalutEL TORDERENCS JA PODEM CONSULTAR L’HISTORIAL MÈDIC A TRAVÉS D’INTERNET.

EL TORDERENCS JA PODEM CONSULTAR L’HISTORIAL MÈDIC A TRAVÉS D’INTERNET.

Tots els ciutadans de Tordera ja poden accedir a la seva carpeta personal de salut i el seu pla de medicació individual a través d’internet. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i la directora-gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Núria Constans va donar a conèixer ahir aquesta experiència tecnològica, en el marc de la plataforma Canal Salut, que pretén facilitar l’accés als ciutadans, professionals i entitats als serveis i recursos electrònics relacionats amb temes de salut. La doctora Núria Constans explica els continguts que podran consultar els ciutadans a través de la carpeta personal de salut.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/carpeta-personal-doctora.mp3|titles=carpeta personal doctora]

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegurava que la carpeta personal de salut significarà millora el servei i l’accès a l’informació sanitària dels torderencs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/carpeta-personal-alcalde.mp3|titles=carpeta personal alcalde]

Les dades mèdiques només són accessibles amb el DNI electrònic o amb un certificat digital, dos mecanisme que garanteixen la seguretat i la privacitat de les dades introduïdes. Per veure la carpeta de salut cal entrar al web de l’ajuntament, a la plana del departament de Salut de la Generalitat o bé al portal de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i introduir les claus d’accés i ja es podrà accedir a l’historial personal.

A banda de consultar les dades, també es podran descarregar al propi ordinador per tenir-les accessibles sense xarxa d’internet.

ÚLTIMES NOTÍCIES