IniciNoticiesEducació523 ESCOLARS DE TORDERA HAN PARTICIPAT AQUEST ANY EN EL CURS D’EDUCACIÓ...

523 ESCOLARS DE TORDERA HAN PARTICIPAT AQUEST ANY EN EL CURS D’EDUCACIÓ VIÀRIA IMPULSAT PER LA POLICIA LOCAL.

Les regidories d’Ensenyament i Seguretat de Tordera han realitzat aquest matí la cloenda del curs d’educació viària, que enguany compleix 10 anys. En aquesta edició, el curs s’ha adreçat a 523 alumnes del cursos de primer, tercer i cinquè de primària de les escoles de Tordera, que durant aquest mesos han rebut classes teòriques i pràctiques sobre circulació i seguretat viària. La festa que s’ha realitzat al pati de l’antiga escola Ignasi Iglesias ha consistit amb una xocolatada per tots els alumnes, animació musical i l’entrega de premis del concurs de dibuix d’educació vial. Durant l’acte s’ha fet entrega d’un petit detall, a la Montse España, la persona encarregada durant aquest 10 anys de realitzar el curs d’educació vial. La regidora de Seguretat, Silvia Català destacava la tasca de la Montse durant tots aquest anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/balanç-curs-educacio-vial.mp3|titles=balanç curs educacio vial]

El curs que es repetirà l’any vinent, té l’objectiu de conscienciar la mainada torderenca sobre temes de seguretat vial i com han d’actuar tant els vianants com els conductors davant les senyals de trànsit.

ÚLTIMES NOTÍCIES