IniciNoticiesRegidoriesELS CIUTADANS DE TORDERA PODRAN CONSULTAR LA SEVA CARPETA PERSONAL DE SALUT...

ELS CIUTADANS DE TORDERA PODRAN CONSULTAR LA SEVA CARPETA PERSONAL DE SALUT A TRAVÉS D’INTERNET A PARTIR D’AVUI.

A partir d’avui els ciutadans empadronats a Tordera podran accedir a les seves dades i informes de salut mitjançant la Carpeta Personal de Salut.

Es tracta d’un espai digital personal i intransferible, en un entorn tecnològic segur, on el Departament de Salut, a través d’Internet, posa a disposició de cadascun dels habitants de Catalunya les dades disponibles referents a la seva salut que siguin mes rellevants amb la finalitat de complir amb la idea de que la informació mèdica és propietat del ciutadà i que aquest l’ha de tenir en tot moment al seu abast. Tordera es una de les primeres poblacions de Catalunya on es desplega aquest projecte. El departament de Salut vol potenciar l’ús d’internet per a facilitar la feina dels professional mèdics i oferir nous serveis als usuaris.

El Departament de Salut, un cop valorats els resultats a les ciutats de Calella i Malgrat de Mar, i de comú acord amb l’Ajuntament de Tordera i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha decidit seguir amb el desplegament per la població de Tordera.

La regidora de Sanitat, Eliana Romera explica que el requisit bàsic per l’utilització de la carpeta personal de salut, serà estar empadronat a Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/carpeta-personal-salut.mp3|titles=carpeta personal salut]

La implicació de l’Ajuntament en el projecte juntament amb l’esperit de col·laboració i innovació de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, com a entitat proveïdora de serveis de salut en el territori, i els resultats obtinguts des del juliol de 2010, fa possible que els habitants de Tordera disposin d’accés a aquest espai d’informació.

Avui a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca de Tordera, l’alcalde Joan Carles Garcia i la doctora Núria Constans, directora–gerent de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, presentaran aquest projecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES