IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS...

LA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS BARON DE CARLOS.

La Regidoria de Cultura va lliurar ahir a la sala d’actes de la biblioteca els premis del concurs literari infantil de Sant Jordi, premis Baron de Carlos. En la categoria Infantil A (de 6 a 8 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per a Nil Massó, pel treball “El misteri del Talp”.

El segon guardonat va ser el conte “El colors màgics”, de Nadia Brito. També es va atorgar un accèssit a Laura Ramos per “La Marieta Rosita”. En poesia es va premiar en primer lloc a Clara Abert per “L’escola”, en segon lloc a Lluna Codina per “El que més estimo” i finalment un accèssit a Adrià Martin per “El cavall”.

En la categoria Infantil B (de 9 a 11 anys), la modalitat de prosa va premiar en primer lloc a Nuria Xaubet pel treball “La llibreria de la plaça major” i en segon lloc a Carla Sanchez per “Una princesa diferent”.

En poesia es va premiar els poemes de Adrià Barceló amb “Catalunya”, el segon lloc Lidia Tortosa pel treball “Saber valorar” i un accèssit a Hèctor Abraldes per “El que a mi m’agrada”. El regidor de Cultura, Josep Llorens recorda que, com cada any, els treballs guanyadors d’aquesta edició dels premis Sant Jordi es presentaran a la Mostra Literària del Maresme, organitzada pel Consell Comarcal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/llorens-balanç-st-jordi.mp3|titles=llorens balanç st jordi]

Durant l’acte de lliurament de premis també es van conèixer els guanyadors del Concurs de punts de llibre. En la categoria de 3 a 5 anys es va premiar Hugo Recio (de l’Escola Ignasi Iglesias), en la categoria de 6 a 10 el guanyador va ser Joan Lanzaran (de l’Escola la Roureda), en la categoria d’11 a 14 anys es va premiar el treball de Carles Llopart (del col·legi Briaxa), la categoria de 15 a 17 va guardonar Desirée Rastrojo (de l’institut Lluís Companys). Els punts de llibre guardonats s’exposaran a la sala d’exposicions del Teatre Clavé fins al proper 23 d’abril. D’altra banda, el programa “Bon Dia Menuts” de Ràdio Tordera, que s’emet cada dia de 8 a 9 del matí, farà demà i divendres programes especials en motiu dels premis. Demà dijous els nens guanyadors del grup A (de 6 a 8 anys) llegiran les poesies i els textos de prosa en el programa i el divendres serà el torn dels nens del grup B (de 9 a 11 anys).

ÚLTIMES NOTÍCIES