IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA ORGANITZA DUES ACTIVITATS CENTRADES EN LA VIDA I OBRA DE...

LA BIBLIOTECA ORGANITZA DUES ACTIVITATS CENTRADES EN LA VIDA I OBRA DE L’ESCRIPTOR JOSEP PLA.

La biblioteca de Tordera impulsa dues sortides dedicades a la vida i obra de Josep Pla. D’una banda, el dia 28 d’abril tindrà lloc una passejada literària anomenada A peu Pla: Aigua de Mar. Aquesta passejada s’iniciarà a la casa natal de l’escriptor i seu de la Fundació Josep Pla, al carrer Nou de Palafrugell. Tot seguit es projectarà l’audiovisual, Josep Pla viatger (1991), de L. Pomés, i seguidament s’anirà fins a Calella per iniciar la ruta a la plaça de l’església, passant pel Port Bo, la platja del Canadell per seguir el camí de ronda fins a Llafranc. Ens parla sobre la sortida, la responsable de la biblioteca, Silvia Anfronts.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/sortida-josep-pla-1.mp3|titles=sortida josep pla 1]

El preu de la passejada és de 38€ i inclou el viatge, la passejada i el dinar.
Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la biblioteca. El termini per inscriure’s finalitzarà el 23 d’abril.

Per altra banda, i dins el mateix cicle dedicat a Josep Pla, s’organitzarà el Club de lectura el dia 8 de maig. Silvia Anfronts explica que en aquesta ocasió la lectura escollida és “El rellotger de Creixells”, de Pla.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/sortida-josep-pla-2.mp3|titles=sortida josep pla 2]

El conductor del club de lectura serà l’escriptor Toni Sala. L’acte començarà a les 19:30h i Els exemplars ja es poden recollir a la biblioteca per tal de poder fer la lectura durant el mes d’abril.