IniciNoticiesEntitatsEL VEÏNAT DE SANT PERE DE TORDERA ESTRENA LOCAL SOCIAL AMB DIVERSES...

EL VEÏNAT DE SANT PERE DE TORDERA ESTRENA LOCAL SOCIAL AMB DIVERSES ACTIVITATS I UNA BONA AFLUÈNCIA DE PÚBLIC.

Aquest passat dissabte a la tarda, l’Associació de Veïns de Sant Pere va inaugurar el nou local social del veïnat, que s’ha construït annex als vestidors de la pista esportiva coberta. El nou espai disposa d’una sala polivalent per a reunions, actes i assemblees, dues aules per a tallers, una oficina per a la tasca de la junta i un vestíbul. Les obres s’han finançat a través de les subvencions del programa PUOSC de la Generalitat. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, es mostrava content de poder inaugurar aquest equipament propi de l’Associació de Veïns de Sant Pere.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/alcalde-nou-local-st-pere.mp3|titles=alcalde nou local st pere]

El president de l’Associació de Veïns, Pere Garcia, destacava l’assistència de públic i el resultat de les activitats preparades per a la inauguració.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/pere-nou-local-st-pere.mp3|titles=pere nou local st pere]

Amb el nou local en marxa, l’Associació de Veïns de Sant Pere espera poder reemprendre aviat les activitats de l’entitat que van quedar aturades perquè l’antic local va quedar obsolet. Recordem que el nou local social del Veïnat de Sant Pere esta situat a l’Avinguda Costa Brava s/n, al costat de la pista esportiva coberta.