IniciNoticiesCulturaDANSA FLAMENCA, CONTEMPORÀNIA I HIP-HOP ES FUSIONEN A "IN", LA PROPOSTA DEL...

DANSA FLAMENCA, CONTEMPORÀNIA I HIP-HOP ES FUSIONEN A “IN[QUIETS]”, LA PROPOSTA DEL CICLE AINDA AQUEST DIVENDRES.

El Teatre Clavé presenta aquest divendres una producció pròpia, que fusiona la dansa flamenca, contemporània i hip hop.

“IN[quiets]” és una proposta dividida en tres parts amb un denominador comú: la dansa, el moviment. El resultat d’un taller de hip hop dirigit per Anika Burton és la primera proposta d’IN[quiets], que continua amb Impasse, un espectacle sorgit de la fusió del flamenc amb el hip hop, buscant les arrels més profundes que uneixen ambdós etils. Batecs de cor(da) és la darrera proposta que incorpora “IN[quiets]”. Un fragment de l’espectacle produït per la fundació Teatre Clavé i estrenat el novembre de 2011. Batecs de cor(da) combina el llenguatge de dos instruments cordòfons, un violoncel i una guitarra, i el de la dansa espanyola i contemporània. Ens parla sobre l’espectacle el director del teatre clavé, Josep Navarro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/inquiets-1.mp3|titles=inquiets 1]

Seguidament, el públic podrà gaudir al mateix teatre, de la zona Postdata. En aquesta ocasió, una proposta de titelles titulada “El temps de les llavors”, del grup de teatre El Galliner de Girona; tres monòlegs a càrrec d’Andrés Armengol, Jordi Ciurana i Olga Hueso; i la projecció de tres curtmetratges obra dels torderencs Marcel Montes, Guillem Costas i Tess Masero ompliran de contingut aquest espai organitzat per l’Associació d’Espectadors del teatre amb la intenció d’ampliar l’oferta d’activitats per al públic que assisteixi al cicle Ainda. “IN[quiets]” serà divendres 13 d’abril a les 10 de la nit. Aquesta serà la darrera proposta del cicle Ainda, adreçat especialment a un públic jove. Josep Navarro fa una primera valoració dels tres espectacles de la temporada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/inquiets-2.mp3|titles=inquiets 2]

A més a més i com a novetat, la nit de divendres oferirà al públic assistent l’opció de sopar a la plaça de Miquel Martí i Pol. Les entrades per la proposta es poden reservar al Teatre Clavé o al telèfon 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES