IniciNoticiesEntitatsLA REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA FINALITZA AVUI EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR...

LA REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA FINALITZA AVUI EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR DE LA JORNADA D’ASSOCIACIONISME LOCAL QUE GIRARÀ A L’ENTORN DEL NOU REGLAMENT DE SUBVENCIONS.

La Regidoria de Participació Ciutadana recupera la Jornada d’Associacionisme Local amb l’objectiu de crear nous espais de diàleg i d’intercanvi d’experiències que millorin la gestió diària de les entitats locals.

La jornada tindrà lloc aquest dissabte 14 d’abril a la sala polivalent de l’escola Ignasi Iglésias i per participar-hi caldrà inscriure’s prèviament.

La regidora de Participació Ciutadana, Eliana Romera, ha manifestat que la jornada es presenta com a una sessió de treball que girarà a l’entorn de la redacció del nou reglament de subvencions que té previst aprovar el consistori i com les entitats hauran d’aplicar aquesta normativa en la seva gestió diària.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/eliana-jornada-entitats.mp3|titles=eliana jornada entitats]

Durant la jornada també es presentaran els serveis que s’ofereixen a les associacions des de les Oficines de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya a càrrec de la tècnica Susanna Sola i Jordi Gusi, consultor i soci fundador de Tandemsocial SCCL, farà una conferència sobre la gestió d’associacions en el context econòmic actual i la necessitat d’obtenir recursos propis. La jornada finalitzarà amb un torn obert d’intervencions i conclusions, la cloenda a càrrec de l’alcalde i un dinar amb els assistents a les mateixes instal·lacions de l’escola.

Per participar en la Jornada cal inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat.