IniciNoticiesCulturaDEMÀ DIJOUS FINALITZA EL TERMINI PER COMPRAR ELS TIQUETS DE LA TROBADA...

DEMÀ DIJOUS FINALITZA EL TERMINI PER COMPRAR ELS TIQUETS DE LA TROBADA D’OIENTS DEL PROGRAMA “EL MATÍ DE SARDANES” EN MOTIU DEL 30è ANIVERSARI DE RÀDIO TORDERA.

Demà dijous finalitza el període per adquirir els tiquets per la trobada d’oients del programa “El Matí de Sardanes” en motiu del 30è aniversari de Ràdio Tordera.

La festa, oberta a tots els oients de la ràdio, se celebrarà el proper 9 d’abril, Dilluns de Pasqua, al restaurant Les Ferreres, i començarà amb una audició de tres sardanes a càrrec de la Cobla Santa Maria de Blanes. Tot seguit hi haurà el dinar de germanor.

També hi haurà un sorteig de diferents obsequis de les cases col·laboradores amb la trobada i, per acabar, ball amb en Frankie.

Els tiquets de la trobada d’oients del programa “El matí de sardanes” tenen un preu de 22 euros i per a nens de 11 euros i ja es poden adquirir a Ràdio Tordera, fins demà dijous en horari d’oficina de matí i tarda. També hi haurà servei d’autocar cap el restaurant Les Ferreres que sortirà a les 12:15h de Sant Pere i a les 12:30h del Parc de la sardana. La tornada del restaurant està prevista a les 6 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES