IniciNoticiesComerçMALESTAR DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PER EL TANCAMENT DEL...

MALESTAR DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PER EL TANCAMENT DEL CENTRE VILA.

L’associació de comerciants de Tordera Centre es mostra contraria a la mesura de tancament definitiu dels carrers del nucli antic, promoguda per l’ajuntament. Des de dimecres passat els carrers del centre vila s’han tancat al trànsit rodat per crear una zona de vianants de 10 mati a 8 de la tarda. El president de l’associació de comerciants, Josep Borrell s’ha mostrat molt crític amb la mesura i assegura que s’ha començat la casa per la teulada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/borrell-zona-vianants-1.mp3|titles=borrell zona vianants 1]

Borrell assegura que entre els comerciants existeixen opinions diferents, però que majoritàriament estan en contra. Josep Borrell apunta que abans del tancament dels carrers s’havien de realitzar altres accions per adequar i dinamitzar la zona.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/borrell-zona-vianants-2.mp3|titles=borrell zona vianants 2]

L’ajuntament va anunciar la setmana passada que ha demanat una subvenció de 275.000 euros a la Unió Europea per rehabilitar i dinamitzar el centre vila. La zona de vianants afecta els carrer Sant Ramon (a l’alçada de la cruïlla amb carrer Doctor Trueta), Ciutadans, Creus, Sant Bartomeu i Plaça Església.

ÚLTIMES NOTÍCIES