IniciNoticiesSocietatL’AJUNTAMENT DE TORDERA REHABILITARÀ EL NUCLI ANTIC AMB UNA SUBVENCIÓ FEDER DE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA REHABILITARÀ EL NUCLI ANTIC AMB UNA SUBVENCIÓ FEDER DE LA UNIÓ EUROPEA.

Un cop resoltes les incidències detectades durant el període de prova, aquest proper dimecres, 28 de març, s’iniciarà la zona de vianants dels carrers del nucli antic. Amb el tancament definitiu, l’Ajuntament de Tordera preveu ara una dinamització i millora d’aquests carrers, que es podrà dur a terme gràcies a les subvencions FEDER de la Unió Europea. Ho explica l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/alcalde-centre-vila-1.mp3|titles=alcalde centre vila 1]

Les subvencions FEDER són unes ajudes de la Unió Europea per a programes específics. En aquesta ocasió estan destinades a la rehabilitació de zones antigues de municipis de tot Europa i qüestions concretes de Medi Ambient. Joan Carles Garcia es mostra confiat en rebre els 275.000 euros d’ajuda, però no concreta quan serà possible iniciar la rehabilitació del centre vila.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/alcalde-centre-vila-2.mp3|titles=alcalde centre vila 2]

En el cas que la subvenció FEDER es retardi, la Diputació de Barcelona avançarà els diners a l’Ajuntament i després ho cobrarà de la Unió Europea. Escoltem Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/alcalde-centre-vila-3.mp3|titles=alcalde centre vila 3]

Recordem que amb la zona de vianants dels carrers del centre es tanca el projecte de pacificació del trànsit al nucli antic, que va començar fa tres anys amb l’arranjament de les voreres del carrer Mes i va continuar amb l’arranjament i asfaltat del pàrquing centre vila, la nova distribució dels accessos al pàrquing i la instal·lació dels sistemes de tancament.