IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA DE MÚSICA DEL TEATRE CLAVÉ PREPARA UN CONCERT DE LA FIRA...

L’ESCOLA DE MÚSICA DEL TEATRE CLAVÉ PREPARA UN CONCERT DE LA FIRA DEL RAM DINS LES ACTIVITATS DE FINAL DE TRIMESTRE.

L’escola de música del Teatre Clavé celebra el proper divendres, 30 de març el concert de la Fira del Ram, dins les activitats del final de trimestre. Juntament amb el concert, l’escola de música aprofita la darrera setmana de març per fer una mostra d’ alumnes. Així, avui dilluns i el dimecres 28 de març, l’auditori acollirà les audicions dels alumnes de l’escola, que començaran a les 6 de la tarda. El responsable de l’aula de música, Medín Peiron explica quins instruments participen en aquestes audicions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/medin-peiron-1.mp3|titles=medin peiron 1]

Després d’ aquestes audicions, s’obrirà un torn de tutories per tal que els pares, mares i/o familiars dels alumnes puguin parlar amb els corresponents professors.

El combo rock, el conjunt de guitarres, l’orquestra infantil, les corals infantils i d’adults, així com també alumnes solistes participaran al Concert de la Fira del Ram, que tindrà lloc el divendres 30 de març, a partir de les 8 de la tarda al Teatre Clavé. Medín Peiron ens parla sobre el repertori que podrem escoltar en el concert.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/medin-peiron-2.mp3|titles=medin peiron 2]

El concert, d’entrada gratuïta i obert a tothom, s’emmarca dins les activitats de fi de trimestre de l’escola.

ÚLTIMES NOTÍCIES