IniciNoticiesRegidoriesL'AJUNTAMENT ANUNCIA QUE LA ZONA DE VIANANTS DELS CARRERS CENTRE VILA SERÀ...

L’AJUNTAMENT ANUNCIA QUE LA ZONA DE VIANANTS DELS CARRERS CENTRE VILA SERÀ DEFINITIVA A PARTIR DE DIMECRES 28 DE MARÇ.

L’Ajuntament de Tordera informa que dimecres, 28 de març, s’iniciarà la zona de vianants dels carrers del nucli antic. El tancament definitiu arriba després d’haver resolt les incidències detectades durant el període de prova que s’ha allargat tots els dimecres dels últims mesos. Durant aquesta fase provisional, els veïns i comerciants han pogut posar de manifest les seves propostes, dubtes i incidències sobre el tancament així com també s’ha formalitzat la instal·lació de la nova senyalització de zona d’aparcaments i de la zona de vianants. El regidor de promoció econòmica, Jordi Camó explica la mesura.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/zona-de-vianants-1.mp3|titles=zona de vianants 1]

A partir de dimecres vinent, i de manera definitiva, el centre romandrà tancat al trànsit des de les 10:00h fins a les 20:00h. Els carrers peatonals seran el de Sant Ramon (a l’alçada de la cruïlla amb carrer Doctor Trueta), Ciutadans, Creus, Sant Bartomeu i Plaça Església.

Els veïns i comerciants podran accedir a la zona peatonal a través del comandament que se’ls ha lliurat des de l’Ajuntament durant el període de prova. Jordi Camó confia que la zona de vianants serà una eina important per dinamitzar el centre vila.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/zona-de-vianants-2.mp3|titles=zona de vianants 2]

De cara als pròxims mesos l’Ajuntament estudia la possibilitat d’impulsar un nou projecte de dinamització del centre a través de les subvencions europees FEDER. Escoltem el regidor, Jordi Camó.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/zona-de-vianants-3.mp3|titles=zona de vianants 3]

Amb la zona de vianants dels carrers dels centre es tanca el projecte de pacificació del trànsit al nucli antic, que va començar fa tres anys amb l’arranjament de les voreres del carrer Mes. Al projecte es va sumar l’arranjament i asfaltat del pàrquing centre vila, la nova distribució dels accessos al pàrquing i la instal·lació dels sistemes de tancament.

ÚLTIMES NOTÍCIES