IniciNoticiesEducacióL'AGRUPACIÓ ESCOLAR CATALANA INCLOU EL PROJECTE DE BRIANXA “EMOCIONS” A LES JORNADES...

L’AGRUPACIÓ ESCOLAR CATALANA INCLOU EL PROJECTE DE BRIANXA “EMOCIONS” A LES JORNADES DE BONES PRÀCTIQUES.

L’Agrupació Escolar Catalana ha premiat dins el programa Bones Pràctiques el treball “Emocions” que s’imparteix al Cicle d’Educació Infantil de l’escola Brianxa. En aquest sentit, l’escola participarà demà dissabte a les segones Jornades de Bones pràctiques en les quals s’exposen diferents experiències considerades d’innovació i millora de la pràctica educativa. El director de l’escola Brianxa, Xavier Manresa explica el contingut de les jornades.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/brianxa-bones-practiques-1.mp3|titles=brianxa bones practiques 1]

El projecte “Emocions” es presenta sota la idea que fer-nos conscients de les emocions que sentim i com les expressem ajuda a formar-nos com a persones més competents en el coneixement d’un mateix i en les relacions amb els altres i la resolució de conflictes d’una manera pacífica. Escoltem Xavier Manresa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/brianxa-bones-practiques-2.mp3|titles=brianxa bones practiques 2]

La metodologia a treballar bàsicament segueix els següents trets fonamentals: La conversa com a reflexió conjunta , la formació de persones competents i la utilització d’estratègies per la resolució pacífica de conflictes.

ÚLTIMES NOTÍCIES