IniciNoticiesRegidoriesL'AJUNTAMENT ACONSEGUEIX LA REBAIXA DEL PREU DEL LLOGUER DELS PISOS DE PROTECCIÓ...

L’AJUNTAMENT ACONSEGUEIX LA REBAIXA DEL PREU DEL LLOGUER DELS PISOS DE PROTECCIÓ OFICIAL PER A TOTS ELS INQUILINS.

L’Ajuntament de Tordera i la Secretaria General d’Habitatge han acordat que els preus del lloguer mensual dels pisos de protecció oficial de la zona de Sant Jaume es rebaixaran per a tots els inquilins a partir de l’adjudicació dels pisos que actualment estan buits i en procés d’adjudicació.

Aquest acord arriba després que l’Ajuntament sol·licités a la Secretaria General d’Habitatge la rebaixa del preu del lloguer dels pisos per a tots els inquilins, independentment del moment en que van ser adjudicats. El regidor Josep Llorens explica quins objectius es buscaven en aquestes negociacions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/llorens-pisos-1.mp3|titles=llorens pisos 1]

Es dóna el cas que la Secretaria d’Habitatge havia previst rebaixar els preus del lloguer dels 25 pisos que actualment estan buits i en fase de nova adjudicació. Davant del possible greuge comparatiu que es podia generar amb els inquilins que ja viuen als pisos dels mateixos edificis, el consistori torderenc ha aconseguit preus a la baixa per a tots els inquilins. Escoltem Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/llorens-pisos-2.mp3|titles=llorens pisos 2]

Els nous preus del lloguer, que van dels 184’64€ als 242’56€ (més despeses de comunitat i serveis a banda), s’aplicaran a partir de l’acte de lliurament de les claus i signatura dels contractes dels 25 pisos buits que ara es troben en procés d’adjudicació. L’acte es preveu entre els mesos de maig i juny. Josep Llorens assegura que hi ha demanda d’habitatge i confia que els pisos es puguin omplir.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/llorens-pisos-3.mp3|titles=llorens pisos 3]

Finalment, l’Ajuntament ha volgut recordar que el procés de sol·licitud dels pisos de lloguer oficial situats a l’Avinguda Països Catalans i Carrer de Girona es poden presentar fins al 31 de març a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES