IniciNoticiesEntitatsLA REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA RECUPERA LA JORNADA D'ASSOCIACIONISME LOCAL QUE GIRARÀ...

LA REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA RECUPERA LA JORNADA D’ASSOCIACIONISME LOCAL QUE GIRARÀ A L’ENTORN DEL NOU REGLAMENT DE SUBVENCIONS.

La Regidoria de Participació Ciutadana recupera la Jornada d’Associacionisme Local amb l’objectiu de crear nous espais de diàleg i d’intercanvi d’experiències que millorin la gestió diària de les entitats locals.

La jornada tindrà lloc dissabte 14 d’abril a la sala polivalent de l’escola Ignasi Iglésias i per participar-hi caldrà inscriure’s prèviament.

La regidora de Participació Ciutadana, Eliana Romera, ha manifestat que la jornada es presenta com a una sessió de treball que girarà a l’entorn de la redacció del nou reglament de subvencions que té previst aprovar el consistori i com les entitats hauran d’aplicar aquesta normativa en la seva gestió diària.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/eliana-jornada-entitats.mp3|titles=eliana jornada entitats]

Durant la jornada també es presentaran els serveis que s’ofereixen a les associacions des de les Oficines de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya a càrrec de la tècnica Susanna Sola i Jordi Gusi, consultor i soci fundador de Tandemsocial SCCL, farà una conferència sobre la gestió d’associacions en el context econòmic actual i la necessitat d’obtenir recursos propis. La jornada finalitzarà amb un torn obert d’intervencions i conclusions, la cloenda a càrrec de l’alcalde i un dinar amb els assistents a les mateixes instal·lacions de l’escola.

Per participar en la Jornada cal inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat fins al 10 d’abril.

ÚLTIMES NOTÍCIES