IniciNoticiesEducacióUN PROJECTE ARTÍSTIC DE L'ESCOLA BRIANXA SERÀ PRESENT A PARTIR D'AVUI A...

UN PROJECTE ARTÍSTIC DE L’ESCOLA BRIANXA SERÀ PRESENT A PARTIR D’AVUI A EXPODIDÀCTICA DE FIRA BARCELONA.

El projecte artístic “Alter ludus: de l’experiència docent a l’experimentació artística” del professor Massimo Cova, de l’escola Brianxa, serà present a la Fira Expodidàctica 2012 que organitza el Departament d’Ensenyament a la Fira de Barcelona.

Aquest projecte artístic, adreçat als alumnes de secundària obligatòria, vol plasmar la quotidianitat en l’àmbit escolar, amb la manera de parlar dels nois i les noies, de les seves dinàmiques, interaccions, vivències, lluites, esforços, expectatives i aspiracions. El director de l’escola Brianxa, Xavier Manresa ens parla sobre aquest projecte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/expodidactica-brianxa-1.mp3|titles=expodidactica brianxa 1]

Tal com s’exposa en la sinopsi de l’exposició, l’expressió espontània i l’ús del llenguatge visual per part dels adolescents a l’escola genera una producció, sovint transgressora, de grafismes, composicions, signes i objectes, generalment efímers i transitoris que adquireixen un caràcter propi del llenguatge de l’art. Xavier Manresa recorda que a l’Expodidàctica si poden trobar totes les novetats tecnològiques en material didàctic, recursos pedagògics i equipaments per les aules.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/expodidactica-brianxa-2.mp3|titles=expodidactica brianxa 2]

L’exposició d’Alter Ludus, promogut per l’escola Brianxa, es podrà visitar del 21 al 23 de març al pavelló 2 de Fira de Barcelona (Montjuïc). La visita guiada per l’exposició es farà durant els tres dies a les 12 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES