IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE JOVENTUT OBRE EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PERSONAL PER...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT OBRE EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PERSONAL PER AL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera informa que s’ha obert el període de selecció de personal pel Casal d’Estiu 2012 amb places de coordinador, monitors, premonitors i ajudants de monitors.

La regidora de joventut, Eliana Romera recorda que per ser admès i, en el seu cas, prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants hauran de reunir un seguit de requisits.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/personal-casal-estiu-1.mp3|titles=personal casal estiu 1]

Les instàncies per sol·licitar prendre part en el procés selectiu s’hauran de presentar al Registre General de l’Ajuntament fins al dilluns 30 d’abril a les 14 hores. Juntament amb la presentació de la sol·licitud s’adjuntarà: el Currículum vitae i els documents justificatius dels mèrits que s’al·leguin, fotocòpia del DNI/NI i fotocòpia de la titulació que correspongui.

Els mèrits hauran de ser acreditats mitjançant títols oficials u homologats, fent constar el centre emissor dels mateixos, així com la duració de les hores.

Durant les fases del concurs de selecció es valorarà l’experiència professional, la formació professional i altres titulacions. Un cop fet el recompte de punts i mèrits es podran fer entrevistes personals per a coordinador, monitors i ajudants de monitor. La regidora, Eliana Romera anima als joves del municipi ha optar per aquest llocs de treball.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/personal-casal-estiu-2.mp3|titles=personal casal estiu 2]

Com cada any, el Casal d’Estiu tindrà lloc el mes de juliol i la primera quinzena d’agost.

ÚLTIMES NOTÍCIES