IniciNoticiesCulturaANTONI SERRA RAMONEDA DIU A TORDERA QUE LES CAIXES D'ESTALVIS HAN ARRIBAT...

ANTONI SERRA RAMONEDA DIU A TORDERA QUE LES CAIXES D’ESTALVIS HAN ARRIBAT A LA SEVA FI.

L’expresident de Caixa Catalunya Antoni Serra Ramoneda afirma que no podran mantenir-se les obres socials de les caixes, després de la reestructuració que ha patit el sector. Serra Ramoneda ho va dir ahir en la presentació del seu llibre “Els Errors de les Caixes”, a la biblioteca de Tordera. En aquest llibre, Antoni Serra fa un repàs a la situació que han viscut aquestes entitats en els últims temps. Serra Ramoneda creu que els errors de les caixes ha estat oblidar-se dels seus orígens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/errors-de-les-caixes-1.mp3|titles=errors de les caixes 1]

En la presentació a la sala polivalent de la biblioteca, Antoni Serra va explicar com, en pocs anys, les caixes han arribat a la seva fi. Serra Ramoneda parla sobre un canvi de model.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/errors-de-les-caixes-2.mp3|titles=errors de les caixes 2]

Segons l’autor aquest és un adéu al model de les caixes d’estalvis. Antoni Serra ha dit també que dubta que les caixes puguin tornar els fons del FROB si no millora la situació econòmica.

ÚLTIMES NOTÍCIES