IniciNoticiesSocietatL’EMPRESARI GALLEC I MÀXIM ACCIONISTA D’INDITEX, AMANCIO ORTEGA, JA ÉS EL CINQUÈ...

L’EMPRESARI GALLEC I MÀXIM ACCIONISTA D’INDITEX, AMANCIO ORTEGA, JA ÉS EL CINQUÈ HOME MÉS RIC DEL PLANETA. RECORDEM QUE MASSIMO DUTTI, UNA DE LES SEVES MARQUES, INSTAL·LARÀ A TORDERA LA SEVA SEU MUNDIAL.

L’empresari espanyol Amancio Ortega, fundador i màxim accionista de l’imperi tèxtil Inditex, ja és el cinquè home més ric del planeta, amb una fortuna de 37.500 milions de dòlars. Ortega continua immune a la crisi i ha escalat dues posicions, malgrat que el gener va deixar de presidir el grup. Així queda recollit al rànquing de la revista “Forbes”, que per tercer any consecutiu encapçala l’empresari mexicà Carlos Slim, amb una fortuna de 69.000 milions, seguit per Bill Gates i Warren Buffet. En la posició 221 de la llista, amb una fortuna de 4.800 milions, hi trobem Isak Andic, propietari de l’altre gran imperi tèxtil espanyol, Mango; i el 223, amb 4.700 milions, Juan Roig, propietari de Mercadona, una empresa que no deixa de créixer malgrat la crisi.

Mentre Amancio Ortega continua incrementant la seva fortuna (en tot l’any passat va guanyar 6.500 milions de dòlars) fa poques setmanes coneixíem també la seva aposta de futur per Tordera. Inditex construirà l’oficina central de Massimo Dutti en el sector de Fibracolor, on s’està construint el nou centre logístic de distribució. Aquesta acció estratègica significa que Tordera es convertirà en la seu mundial de la marca, que actualment té més de 560 botigues en més d’una cinquantena de països. De fet, el gegant tèxtil gallec ja té a Tordera la seu de tres de les seves marques: Bershka, Oysho i Massimo Dutti. I ara, a més, està construint un nou centre logístic de distribució al sector de Fibracolor, que tindrà una sitja per emmagatzemar peces de roba penjades, que la serà la instal·lació de la seva classe més avançada tecnològicament a tot Europa.

ÚLTIMES NOTÍCIES