IniciNoticiesSalutLA GENERALITAT PAGARÀ EL SERVEI DE TRANSPORT SANITARI QUE UNEIX TORDERA, PALAFOLLS,...

LA GENERALITAT PAGARÀ EL SERVEI DE TRANSPORT SANITARI QUE UNEIX TORDERA, PALAFOLLS, MALGRAT I SANTA SUSANNA AMB L’HOSPITAL DE CALELLA.

El futur del transport sanitari està assegurat. Aquest servei uneix les localitats de Tordera, Palafolls, Malgrat i Santa Susanna amb l’Hospital Sant Jaume de Calella. Els darrers mesos s’havia especulat sobre l’ eliminació del transport davant les dificultats econòmiques i l’impagament de les aportacions d’alguns municipis. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha confirmat que el transport sanitari es mantindrà, i serà la generalitat qui pagarà el servei.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/transport-sanitari-1.mp3|titles=transport sanitari 1]

Amb aquesta mesura es vol donar per acabades les especulacions sobre la continuïtat del servei. Joan Carles Garcia, explica que el servei està assegurat durant aquest 2012, tot i que tindrà menys freqüència de busos.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/03/transport-sanitari-2.mp3|titles=transport sanitari 2]

La línia d’autobús “sanitari”, en funcionament des de l’any 2005, permet els desplaçaments urbans i interurbans entre els municipis de Palafolls, Tordera, Malgrat de Mar, Santa Susanna i Calella, així com la connexió fins a l’Hospital Comarcal de Sant Jaume. Aquest servei compta actualment amb 24 expedicions diàries –12 d’anada i 12 de tornada–, de dilluns a divendres i 4 viatges d’anada i tornada els dissabtes. Expedicions que segurament es reduiran aquest 2012.

ÚLTIMES NOTÍCIES