IniciNoticiesCulturaELS ALUMNES DE 4t D’ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTEN AMB ÈXIT L’OBRA...

ELS ALUMNES DE 4t D’ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTEN AMB ÈXIT L’OBRA “UN DESTÍ ATRAPANT EL DARRER VAGÓ”, ESCRITA PER QUIM HARO.

Divendres a la tarda, els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa van representar al Teatre Clavé l’obra “Un destí atrapant el darrer vagó”, de Quim Haro. L’autor torderenc va escriure aquesta obra sota la inspiració de la poesia de Joan Margarit, protagonista de la jornada multidisciplinar de “La mirada del poeta 2011”. Ell mateix fa balanç de les representacions. Escoltem-lo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/balanç-quim-haro-1.mp3|titles=balanç quim haro 1]

L’obra “Un destí atrapant el darrer vagó” ha estat escenificada pels alumnes de 4t d’ESO de l’escola Brianxa i la gent gran de l’Esplai han dut a terme la gravació per fer-ne una radionovel·la. Quim Haro destaca el moment de trobada entre les dues generacions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/balanç-quim-haro-2.mp3|titles=balanç quim haro 2]

Recordem que els diners recollits amb les representacions de divendres es destinaran al viatge de fi de curs dels alumnes. La versió radiofònica de l’obra, interpretada per la gent gran de l’Esplai, la podreu escoltar aquesta setmana, de dilluns a dijous, de 5 a dos quarts de 6 de la tarda a Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES