IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA UNA SORTIDA AL MERCAT DE LES...

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA UNA SORTIDA AL MERCAT DE LES FLORS PER ASSISTIR COM A PÚBLIC A L’ESPECTACLE “NYA” DEL BALLET NATIONAL ALGÉRIEN.

“Nya”, a càrrec del Ballet National Algérien, és l’espectacle escollit per l’associació d’espectadors del teatre clavé per encetar les sortides del 2012. En aquest cas, la proposta té lloc al Mercat de les Flors i la data escollida per assistir-hi com a públic és el divendres, 17 de febrer.

“Nya” és un espectacle de dansa format per dues peces amb dues músiques diferents que il·lustren la memòria col·lectiva francesa i algeriana: el Bolero de Ravel i les cançons de la cantant Houria Aïchi. Es tracte d’una trobada musical que convida el públic a fer un viatge per les ribes de la Mediterrània. El president de l’associació d’espectadors, Pau Megias avança que fins el juny l’entitat ha programat dues sortides a Barcelona.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/sortirda-ae.mp3|titles=sortirda ae]

La sortida per assistir com a públic a “Nya” s’adreça tant als membres de l’AE com a d’altres persones que hi puguin estar interessades. Per assistir-hi cal fer la reserva de plaça abans d’aquest divendres al teatre o al telèfon 93.765.05.72. El preu per als socis de l’AE és de 23 euros, mentre que per a la resta de públic és de 28 euros. El preu inclou el viatge d’anada i tornada amb autobús (la sortida és des del Parc de la Sardana de Tordera a les 7) i l’entrada per l’espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES