IniciNoticiesCulturaEL PROPER DILLUNS 13 DE FEBRER DARRER DIA PER APUNTAR-SE EN EL...

EL PROPER DILLUNS 13 DE FEBRER DARRER DIA PER APUNTAR-SE EN EL CONCURS DE DISFRESSES DEL CARNESTOLTES 2012

La Regidoria i la Comissió de Festes ja treballen en l’organització del Concurs de Disfresses del Carnestoltes 2012, que a Tordera es celebrarà el dissabte 18 de febrer.

Com cada any, el Concurs  comptarà amb diferents categories: individual i parelles, petits grups (de 3 a 9 persones), grups (de 10 a 24 persones), comparses de 25 a 40 components i comparses amb més de 40 participants.

Juntament amb aquestes categories també s’afegeix un premi a la millor carrossa i la categoria de disfressa en el lloc de feina.

Per a més informació sobre la normativa del concurs (categories, premis, ajuts, jurat, horaris…) cal consultar les bases de participació. La regidora de festes, Maria Angels Cayro explica que enguany s’han reduït les ajudes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/carnestoltes-1.mp3|titles=carnestoltes 1]

Respecte els premis, es donaran els mateixos que l’any passat tot i que també s’ha reduït l’aportació econòmica.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/carnestoltes-2.mp3|titles=carnestoltes 2]

Les inscripcions per participar al Concurs es poden fer a través del formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat o a l’oficina de Serveis Personals de l’Ajuntament (Pl. Concòrdia, s/n), fins al 13 de febrer.

La rua de carnestoltes on es valoraran les disfresses de les diferents categories (excepte les de lloc de feina) tindrà lloc el dissabte, 18 de febrer, a les 17:30h, amb sortida des de l’Avinguda Països Catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES