IniciNoticiesMedi ambientPROTECCIÓ CIVIL BAIXA DE FASE D’EMERGÈNCIA A FASE D’ALERTA EL PLA NEUCAT....

PROTECCIÓ CIVIL BAIXA DE FASE D’EMERGÈNCIA A FASE D’ALERTA EL PLA NEUCAT. LES NEVADES DONEN PAS AL FRED INTENS I AL GEL.

La Direcció General de Protecció Civil ha informat que manté activat el Pla Especial d’Emergències per Nevades a Catalunya Neucat, tot i que el rebaixa de la fase d’emergència a la fase d’alerta. En paral·lel, es manté en prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat per onada de fred. L’última actualització de dades relacionades amb l’onada de fred facilitades per Protecció Civil indiquen que, pel que fa a la xarxa de carreteres, hi ha hagut afectacions sobretot al litoral gironí. Marc Homedes, des de protecció civil ens explica la situació ha aquesta hora.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/proteccio-civil-1.mp3|titles=proteccio civil 1]

Segons el servei meteorològic de Catalunya l’onada de fred persistirà durant tot el cap de setmana i potser gran part de la que ve. Marc Honeres dóna un seguit de consells davant aquesta situació de fred intens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/proteccio-civil-2.mp3|titles=proteccio civil 2]

Cal recordar també, que en cas d’emergència si necessiteu ajut truqueu al 112 i seguiu sempre les indicacions de les autoritats.

ÚLTIMES NOTÍCIES