IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ ESTRENA AQUEST DIVENDRES EL CICLE AINDA I LA ZONA...

EL TEATRE CLAVÉ ESTRENA AQUEST DIVENDRES EL CICLE AINDA I LA ZONA POSTDATA, ADREÇATS A UN PÚBLIC JOVE.

El Teatre Clavé obre aquest divendres el cicle Ainda, adreçat especialment a públic jove, amb el concert “Runkautor” de Rinkonete en tu retrete i la posterior Zona Postdata, organitzada per l’associació d’espectadors.

Rinkonete en tu retrete ofereix un espectacle on la música i la paraula es barregen en un exercici de comunicació tridimensional, amb un petit component misantrop. Amb el seu fidel vàter (o sense ell), fa partícip a l’espectadors d’històries i reflexions lligades a l’imaginari col·lectiu, a allò surrealista i afectuós de la mediocritat humana. Després del concert, el públic podrà gaudir al mateix recinte del Teatre Clavé i amb la mateixa entrada, de la zona postdata. En aquesta ocasió, una selecció dels millors anuncis del 2011 i la proposta teatral “Economia fàcil: entrevista al Sr Rocamora” ompliran de contingut aquest espai organitzat per l’associació d’espectadors. Pau Megias, president de l’ae, apunta que les activitats estan dirigides a apropar el públic jove al teatre.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/zona-postdata-1.mp3|titles=zona postdata 1]

Respecte els espectacles proposats a la zona postdata, Pau Megias aposta per actuacions d’artistes amateurs i semi-professionals.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/02/zona-postdata-2.mp3|titles=zona postdata 2]

Tot plegat serà divendres 3 febrer a les 10 de la nit al teatre clavé. Les entrades per a les dues propostes tenen un preu de 10 euros; mentre que als joves amb el carnet Ainda només els costaran 2 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES