IniciNoticiesSalutLA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES A TORDERA ACONSEGUEIX QUE CAP NEN...

LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES A TORDERA ACONSEGUEIX QUE CAP NEN DEL MUNICIPI ES QUEDI SENSE JOGUINES PER AQUESTES FESTES.

 

La Creu Roja de l’Alt Maresme fa un balanç positiu de la campanya de recollida de joguines d’aquest Nadal, que ha rebut més de 100 joguines al nostre municipi. Gràcies a les aportacions de Tordera, que ha sigut un dels municipis més solidaris, juntament amb Fogars de la Selva, cap nen necessitat del municipi s’ha quedat sense joguines aquest dia de Reis. La tècnica de la creu roja de l’Alt Maresme, Anna Rabassa ha valorat els resultats de la campanya d’enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/balanç-campanya-joguines-1.mp3|titles=balanç campanya joguines 1]

Anna Rabassa apunta que la crisi econòmica , ha fet duplicar el nombre de famílies que demanen joguines per els fills.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/balanç-campanya-joguines-2.mp3|titles=balanç campanya joguines 2]

Les joguines que es van recollir, van servir íntegrament per col·laborar amb la campanya de la Creu Roja, que les ha destinades als nens i nenes més necessitats del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES