IniciNoticiesRegidoriesL'AJUNTAMENT ACONSEGUEIX DESMUNTAR UNA GRUA ABANDONADA DES DE FEIA MÉS DE DOS...

L’AJUNTAMENT ACONSEGUEIX DESMUNTAR UNA GRUA ABANDONADA DES DE FEIA MÉS DE DOS ANYS A LA CARRETERA DE FOGARS DE LA SELVA.

 

La grua de quinze metres de la carretera de Fogars de la Selva ja no forma part de l’skyline de Tordera després de més de dos anys d’haver aparegut al paisatge urbà. Abans de Nadal, l’Ajuntament va poder tirar endavant finalment l’ordre de desmuntatge després d’haver enllestit amb èxit un llarg i complicat procés per retirar l’estructura de ferro rovellada, que amenaçava de caure en cas de temporal. Es tanca així l’episodi clau d’una campanya iniciada ara fa un any des de l’àrea d’Urbanisme per reordenar el panorama desolador de les nombroses obres començades a la població però que la crisi no va deixar acabar. El setge a les grues era i és la part més vistosa d’un treball que també inclou el control del tancament de les construccions i la neteja dels solars per part dels propietaris i/o promotors sota advertència de ser sancionats. Així ho explica la regidora de territori, Rosa Salarichs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/rosa-grua-1.mp3|titles=rosa grua 1]

Fins avui s’han iniciat una vintena d’expedients i totes les obres inacabades i aturades ja garanteixen la seguretat i la salubritat necessàries. Rosa Salarichs , apunta que el desmantellament de la grua de la carretera de Fogars l’ha executat l’Ajuntament, ha fet servir l’aval bancari de la construcció, atès que els propietaris “estaven il·localitzables”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/rosa-grua-2.mp3|titles=rosa grua 2]

A banda d’aquesta actuació, durant el 2011 també s’ha aconseguit actualitzar els permisos d’una grua d’obra que els tenia caducats des de feia temps i la retirada d’una segona estructura al carrer Alcalde Vendrell, a càrrec del promotor, després que l’Ajuntament li requerís en nombroses ocasions.

ÚLTIMES NOTÍCIES