IniciNoticiesSocietatLA BARRA DE BAR DE LA FESTA DE CAP D’ ANY RECAPTA...

LA BARRA DE BAR DE LA FESTA DE CAP D’ ANY RECAPTA 2540,85 EUROS PER CÀRITAS TORDERA.

 

Ja es coneix la xifra de diners recaptats per el grup de voluntaris que van treballar en la barra de bar en la festa de Cap d’any a favor de Càritas. El total net és de 2540,85 euros, que han estat ingressats en el compte corrent de Càritas Tordera. En concret, alguns dels voluntaris han fet aquest matí l’ ingrés dels diners a la Caixa Laietana de la plaça de l’ església. Un dels impulsors de l’ iniciativa, Carles Duran explica d’ on va sorgir l’ idea de recollir diners per Càritas.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/balanç-carites-cap-any-1.mp3|titles=balanç carites cap any 1]

La responsable de Càritas a Tordera, Rosa Sureda s’ ha mostrat molt contenta amb els diners recollits i avança a on es destinaran.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/balanç-carites-cap-any-2.mp3|titles=balanç carites cap any 2]

Aquesta era, una de les moltes iniciatives populars engegades, aquest any, a favor de Càritas. Rosa Sureda es mostra molt satisfeta de la resposta ciutadana.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/01/balanç-carites-1.mp3|titles=balanç carites 1]

Actualment, Càrites Tordera ajuda a 80 persones del municipi.