IniciNoticiesSocietatTORDERA FORMA PART DEL TREBALL DE CAMP PER A L’ ELABORACIÓ DE...

TORDERA FORMA PART DEL TREBALL DE CAMP PER A L’ ELABORACIÓ DE L’ ENQUESTA DE SEGURETAT PÚBLICA DE CATALUNYA

 

La Direcció General d’Administració de Seguretat, organisme depenent del Departament d’Interior de la Generalitat, ha informat que a partir d’ avui alguns ciutadans de Tordera formaran part del mostreig del treball de camp que es durà a terme per elaborar l’edició 2012 de l’Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya (ESPC).

Aquesta enquesta, que es realitza des de fa tretze anys, està consolidada com una eina de gran utilitat al servei de la planificació i l’avaluació de les polítiques públiques de seguretat. L’estudi periòdic de les experiències de victimització, la mesura dels sentiments d’inseguretat i la recollida de les opinions dels ciutadans en matèria de seguretat i policia es converteixen d’aquesta manera en un complement important a les tradicionals fonts d’informació provinents del registre policial.

El treball de camp, consistent entrevistes telefòniques a prop de 14.000 residents seleccionats de forma aleatòria per a la mostra, s’iniciarà a partir d’ avui i està previst que finalitzi el 31 de març de 2012.