IniciNoticiesComerçL’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE REGALA MÉS DE 3000 EUROS EN...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE REGALA MÉS DE 3000 EUROS EN VALS DE COMPRA, PANERES, LOTS I PERNILS DURANT LA CAMPANYA DE NADAL.

Un any més, els Comerciants de Tordera Centre engeguen la campanya de Nadal. En un context de crisi general com l’actual, els comerciants del nucli antic s’uneixen per fer-hi front i oferir propostes atractives als clients. Ho explica el president de l’Associació de Comerciants, Josep Borrell.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/campanya-nadal-1.mp3|titles=campanya nadal 1]

Aquest any els Comerciants de Tordera Centre regalen més de 3000 euros en vals de compra, paneres, lots i pernils. Per participar-hi, els clients de les botigues de Tordera Centre poden omplir una butlleta i optar als premis que preparen cada un dels comerços. A més, organitzen moltes altres activitats, enguany amb alguna novetat. Escoltem Josep Borrell.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/campanya-nadal-2.mp3|titles=campanya nadal 2]

El sorteig dels premis es farà el dia 28 de desembre, a les 9 del vespre, al Teatre Clavé de Tordera. La visita del patge reial al local de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, situat al carrer Sant Ramón, serà el dia 30 de desembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES