IniciNoticiesEntitatsAQUEST DIVENDRES S’ENTREGARÀ EL PRIMER PREMI JOVE TORDERENC.

AQUEST DIVENDRES S’ENTREGARÀ EL PRIMER PREMI JOVE TORDERENC.

La Joventut Nacionalista de Catalunya a Tordera impulsa per primera vegada el I Premi Jove torderenc.

Aquest és un premi destinat a joves menors de trenta anys que pretén donar a conèixer la feina que duen a terme els joves de la nostra vila. Durant tot el mes de desembre s’han realitzat les votacions, a través de facebook en la qual es podia votar els cinc candidats, escollits per la JNC i de manera popular. Els joves candidats eren els següents: Albert Bassas, llicenciat en periodisme i actualment a RAC 1; Gisela Vergés, actriu del musical “Hoy no me puedo levantar”, Dylan Trull conegut per la disciplina del freestye. Gerard Camps, porter del club pati Tordera i campió del mon i Europa amb al selecció sub20 amb Espanya i Joan Martin locutor de Ràdio Tordera i àrbitre de segona catalana masculina de basquet. Durant la primera quinzena de desembre s’han realitzat les votacions via facebook, amb una gran resposta ciutadana, tal i com explica el president de les JNC de Tordera, Albert Prats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/torderenc-de-l-any-1.mp3|titles=torderenc de l’ any 1]

Albert Prats recorda que els guanyador/a del premi sortirà de les votacions, via facebook, que representen el 50% i el que decideixi un jurat, designat per l’organització.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/torderenc-de-l-any-2.mp3|titles=torderenc de l’ any 2]

El premi jove torderenc s’entregarà aquest divendres, 23 de desembre a les  8 de la tarda a l’auditori del Teatre Clavé en un acte obert a tot el públic. Posteriorment se servirà un refrigeri per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES