IniciNoticiesPolíticaEL PSC PRESENTA UNA MOCIÓ PER CANVIAR L’APLICACIÓ TARIFARIA DEL REBUT DE...

EL PSC PRESENTA UNA MOCIÓ PER CANVIAR L’APLICACIÓ TARIFARIA DEL REBUT DE L’AIGUA.

El PSC de Tordera presentarà en el proper ple municipal, una moció per deixar sense efecte els trams de consum establerts en l’ordenança de subministrament de l’aigua potable. Actualment es contemplen tres trams per l’aplicació tarifaria: Consum de fins a 6 metres cúbics, de 6 a 12 metres i excés de 12 metres cúbics. Els socialistes creuen que aquest trams són un perjudici ja que un contribuent que consumeix 1 metre cúbic, paga el mateix que el que en consumeix 6. Escoltem, el regidor Josep Romaguera

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/mocio-psc-aigua-1.mp3|titles=mocio psc aigua 1]

Per això, demanaran eliminar els trams i prendre com a base per l’aplicació tarifaria, el consum real d’aigua de cada contribuent, és a dir lectura de comptador. Josep Romaguera també insta que el preu en concepte d’equilibri econòmic de servei d’aigües, que actualment és 5,25 euros, es pagui també segons consum real.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/mocio-psc-aigua-2.mp3|titles=mocio psc aigua 2]

Els socialistes demanen que en els propers pressupostos es tingui en compte aquest canvi i també es modifiqui l’ordenança de subministrament d’aigua. Aquesta moció, es debatrà el proper dijous, en el ple extraordinari de l’ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES