IniciNoticiesEntitatsLA CREU ROJA TORDERA PROMOU UNA NOVA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES.

LA CREU ROJA TORDERA PROMOU UNA NOVA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES.

Com cada any per aquestes dates, Creu Roja de Tordera posa en marxa la campanya per recollir joguines per als infants de famílies amb més necessitats. L’entitat demana que siguin joguines noves, no bèl·liques, o bé  usades però que estiguin en bon estat.

L’horari per poder deixar les joguines és de dimarts a divendres de 17:00 a 20:00 h a la seu de Creu Roja Tordera (C/ Canigó, 26) abans del proper 30 de Desembre. La membre de creu roja a l’alt Maresme, Anna Rabassa ens parla sobre la campanya.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/recollida-joguines.mp3|titles=recollida joguines]

A més, Creu Roja Joventut llença enguany per primera vegada una campanya 2.0. per promoure la participació de la ciutadania en aquesta edició. Al web www.lajoguinaeducativa.com, es podrà trobar tota la informació actualitzada de la campanya de Reis i els punts de recollida de joguines. D’altra banda, les persones interessades podran escriure comentaris sobre aquesta iniciativa través de Twitter, incorporant el hashtag #campanyadejoguines, o a la secció “Desitjos” de la pàgina web de la campanya.

Les persones interessades en col·laborar amb aquesta iniciativa poden adreçar-se a qualsevol dels punts de recollida entre el 24 de novembre de 2011 i el 2 de gener de 2012. També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica, a través del següent número de compte general de Creu Roja: 2100-0808-14-0200669005.

ÚLTIMES NOTÍCIES