IniciNoticiesEntitatsLA COLLA ANTAVIANA JOVE ACONSEGUEIX EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PUNTS LLIURES.

LA COLLA ANTAVIANA JOVE ACONSEGUEIX EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PUNTS LLIURES.

El pavelló del barri de Sant Andreu de Barcelona ha acollit aquest dissabte la final del Campionat de Catalunya de Sardanes de Punts Lliures, en què han participat més d’una vintena de colles. A la competició es veuen coreografies originals i molt treballades que han servit per reivindicar la dansa tradicional de Catalunya.

La colla Antaviana Jove de Tordera s’ ha proclamat campiona de Catalunya de punts lliure, en la categoria juvenil. En adults, la colla barcelonina Mare Nostrum va guanyar la competició, un premi que s’endu des de fa tres anys. La membre de l’ antaviana jove, Alba Nonell ens parla sobre la participació de la colla en el concurs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/alba-punts-lliures-1.mp3|titles=alba punts lliures 1]

Amb el títol de Campiona de Catalunya de punts lliures, la colla Antaviana jove tanca una temporada rodona, després d’ aconseguir fa unes setmanes el subcampionat de Catalunya de lluïment. Alba Nonell, es mostra molt satisfeta de com ha anat la temporada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/alba-punts-lliures-2.mp3|titles=alba punts lliures 2]

La final del campionat ha permès veure sardanes sofisticades i exigents. Cada colla prepara coreografies per a cadascuna de les peces i les assaja amb esperit professional per poder tenir opcions de guanyar.