IniciNoticiesSocietatEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME I L’AJUNTAMENT DE TORDERA RENOVEN EL CONVENI...

EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME I L’AJUNTAMENT DE TORDERA RENOVEN EL CONVENI PER EL SERVEI D’INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT A LES DONES.

El consell comarcal del Maresme renovarà, un any més, el conveni de col·laboració pel servei d’informació i assessorament a les dones que es realitza a Tordera. Es tracta d’un servei que s’ofereix des de Consell Comarcal del Maresme a determinades localitats amb el suport de l’Institut Català de la Dona.

L’objectiu d’aquest espai, anomenat Servei d’Informació i assessorament a les dones, és afavorir les relacions d’igualtat entre homes i dones per convertir-se en un espai de referència dels drets laborals, socials, personals i familiars de les dones del Maresme. Escoltem el regidor d’atenció social i serveis a la persona, Jordi Camó.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/camo-siad-1.mp3|titles=camo siad 1]

Els tècnics que es desplacen a Tordera donen informació i assessorament sobre qualsevol tema relacionat amb processos civils, com ara separacions, divorcis, impagaments de pensions, o règim de visites, entre altres. En concret, aquest servei d’informació i assessorament a les dones s’ofereix a Mataró, Tordera i Arenys de Mar. Jordi Camó assegura que aquests municipis atenen totes les dones que ho demanin dels pobles de l’entorn.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/camo-siad-2.mp3|titles=camo siad 2]

El servei es troba a l’OACS de Tordera. Qui vulgui demanar hora de visita ha de fer-ho primer posant-se en contacte amb el Consell Comarcal del Maresme al telèfon 93 741 16 22. Posteriorment, se les derivarà cap a un dels tres centres.

ÚLTIMES NOTÍCIES