IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUESTA NIT L’ESPECTACLE PROPI BATECS DE COR(DA).

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUESTA NIT L’ESPECTACLE PROPI BATECS DE COR(DA).

El cicle Ainda, adreçat a públic jove, torna aquesta nit al Teatre Clavé amb una proposta inèdita: Batecs de Cor(da). La proposta combina dos llenguatges en un sol espectacle: el de la música i el de la dansa. El llenguatge de dos instruments com un violoncel i una guitarra i el de la dansa espanyola i comtemporània. César David Múnera (guitarra) i Andrea Peirón (Violoncel) són els encarregats de la música en directe, mentre que les alumnes de l’escola de dansa del Teatre Clavé (Natàlia Caimel, Anna Romaguera, Cristina del Río i Fanny Masero) interpreten les coreografíes de la Paz Hueso i l’Anna Rodríguez. Tot plegat desemboca en un espectacle inèdit que s’estrenarà avui al teatre clavé. Paz Hueso ens fa cinc cèntims del que podrem veure.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/batecs-1.mp3|titles=batecs 1]

La coreógrafa, Paz Hueso destaca el treball i la passió que transmeten les alumnes de l’escola de dansa, que participen en aquest espectacle.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/batecs-2.mp3|titles=batecs 2]

Després de Batecs de cor(da), el públic podrá gaudir al mateix teatre i amb la mateixa entrada, de la zona postdata. La música “D’un tal Pere”, la projecció de diversos curtmetratges presentats al correcurts 2011, i l’aportació del guitarrista César David Múnera ompliran de contingut aquest espai organitzat per l’associació d’espectadors del Teatre Clavé amb l’intenció d’ampliar l’oferta d’activitats per al públic que assisteixi al cicle ainda. Batecs de cor(da) començarà a les 10 de la nit. Les entrades per a les dues propostes tenen un preu de 12 euros, mentre que als joves amb el carnet Ainda només els costaran 2 euros. Aquestes es poden reservar al teatre o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES