IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI FA ENTREGA DELS PREMIS DEL CONCURS...

L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI FA ENTREGA DELS PREMIS DEL CONCURS DE POESIA I RAPSODES AMB UNA GRAN AFLUÈNCIA DE PÚBLIC.

Dissabte a la tarda es va dur a terme l’entrega de premis de la vint-i-unena edició del concurs de poesia i rapsodes, que organitza l’Associació de Gent Gran de l’Esplai amb el suport de Ràdio Tordera. El jurat format per Rosa Maria Ruscalleda, Jordi Miret, Karen Madrid, Elvira Romaguera, i Joan Madrid, va decidir que els guanyadors havien de ser aquests:

En el grup A (categoria fins a 9 anys), el primer premi va ser per Ona Traveria (“Desitjos”), el segon premi se’l va endur en Nil Massó (“Fibracolor”) i el tercer premi va anar cap a la Laura Ramos (“Les papellones”). Es va atorgar un accèssit a Marina Cabrespina (“Tordera la mas bella).

En el grup B (categoria de 10 a 14 anys), el primer premi va ser per a Joan Josep de la Peña (“Un Sueño”), el segon premi se’l va endur Eloi Pérez (“Els somnis”) i el tercer premi va ser per Alex Rodríguez amb l’obra “Els mesos de l’any”. Finalment es va atorgar un accèssit a Judit Fernández per “La Natura”.

El grup C (categoria de 15 a 20 anys) va ser el que va tenir una participació més baixa. El primer premi va ser per Laia Olivera (Vilanova i la Geltrú) amb la poesia “D’oferta” i es va donar un segon premi a Misael Fernández (Argentona). Finalment, el grup de D (categoria de 21 anys en amunt), el primer premi va ser per Joan Sala (Roda de Ter), amb la poesia “Com t’ho dic”. El segon premi va anar a parar a Isidre Monfulleda (Sta. Susanna), per la poesia “Soledat”. El tercer premi se’l va endur Montserrat Cassanoves (Viladecans), per la poesia “Alegria Compartida”. I es va atorgar un accèssit a Rossend Picoi (Barcelona) per els versos d’ “Un corrent d’aire fresc”.

En l’apartat de rapsodes (fins a 12 anys), hi van participar 70 nens i nenes i el primer premi va ser per Jorge Domingo, el segon per Erica Guzman, la tercera posició va recaure en Sheila López i es va atorgar un accèssit a Ijaskun Domínguez. En la categoria dels grans hi va haver 12 participants. El primer premi va ser per Ferran Llavina (St. Celoni), el segon premi se’l va endur Pere Nogueras (Sta. Susanna) i el tercer premi va ser per Roser Rocafort.

El membre de l’organització, Joan Madrid, destaca el nivell de tots els participants i la dificultat que va tenir el jurat per decidir els premiats. També es mostra molt satisfet amb la participació de gent d’altres poblacions. Escoltem-lo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/balanç-concurs-poesia-i-rapsodes.mp3|titles=balanç concurs poesia i rapsodes]

L’entrega de premis també va comptar amb la participació musical d’un violoncelista.

ÚLTIMES NOTÍCIES