IniciNoticiesCulturaEL FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA REPRESENTEN AQUEST CAP DE SETMANA...

EL FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA REPRESENTEN AQUEST CAP DE SETMANA LA COMÈDIA “CANCUN”.

El Forum pel teatre i la cultura porta al Teatre Clavé la comèdia “Cancun” durant aquest cap de setmana. L’argument de l’obra, una comèdia del dramaturg Jordi Galceran, gira entorn de dos matrimonis: en Vicenç (Pere Mancho) i la Remei (Belén Garcia) i en Pau (Enric Soler) i la Laura (Maria Jordà). Tots ells fa més de 20 anys que es coneixen i aquest cop decideixen marxar de vacances a Cancun, l’indret on tenen lloc un seguit d’incidents que converteixen la situació en un comèdia amb tots el sets i uts.

Una quinzena de membres del grup de teatre amateus Forum pel teatre i la cultura participen en la representació d’aquesta comèdia en què, segons el seu director, Jordi Caupena, “fins que no s’arriba a l’última paraula textual de l’obra, l’espectador no descobreix exactament què està passant.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/obra-forum.mp3|titles=obra forum]

Les dues funcions de Cancun a càrrec del Forum pel teatre i la cultura serán el dissabte, 19 de novembre a les 10 de la nit i el diumenge, 20 de novembre a les 7 de la tarda, a la sala gran del teatre. Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir al teatre o bé reservar al telèfon 93.765.05.72.