IniciNoticiesCulturaLA TORDERENCA GISELA VERGÉS PRUNERA, FINALISTA DELS PREMIS BROADWAYWORLD 2011.

LA TORDERENCA GISELA VERGÉS PRUNERA, FINALISTA DELS PREMIS BROADWAYWORLD 2011.

La torderenca Gisela Vergés Prunera és una de les finalistes dels premis BroadwayWorld 2011 en la categoria de millor actriu revelació. Aquests premis han tingut una gran acollida a Broadway i Australia, on són molt valorats per els professionals del mitjà. L’objectiu és donar l’oportunitat a aficionats, productors, artistes i personal dels teatres d’escollir mitjançant una votació les millors produccions i millors professionals del teatre musical de la temporada passada. Aquesta és la primera vegada que se celebren a Espanya. Ens parla d’aquests premis Gisela Vergés.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/gisela-verges-1.mp3|titles=gisela verges 1]

La votació és popular, de manera que tothom pot dir-hi la seva mitjançant una adreça de correu electrònic. La pàgina web dels premis a través de la qual es pot votar és spain.broadwayworld.com. Escoltem Gisela Vergés.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/gisela-verges-2.mp3|titles=gisela verges 2]

La torderenca, que va participar en el musical de Mecano “Hoy no me puedo levantar”, es mostra molt contenta de poder ser una de les finalistes d’aquests premis perquè no s’esperava aquesta nominació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/gisela-verges-3.mp3|titles=gisela verges 3]

Les votacions es poden fer fins el dia 30 de novembre a través de la pàgina web spain.broadwayworld.com. Recordem que la torderenca Gisela Vergés Prunera és una de les finalistes en la categoria de millor actriu revelació.