IniciNoticiesPolíticaTORDERA ESTUDIA QUE LES PROSTITUTES INSOLVENTS FACIN TREBALLS PER A LA COMUNITAT.

TORDERA ESTUDIA QUE LES PROSTITUTES INSOLVENTS FACIN TREBALLS PER A LA COMUNITAT.

Continua la lluita contra la prostitució de carretera. Tordera, en els darrers dos anys ha posat més de 500 multes a clients i prostitutes, en aplicació de l’ordenança de civisme. Els clients, en la majoria dels casos, han pagat. Pel que fa a les noies, totes es declaren insolvents. L’ajuntament de Tordera estudia aplicar mesures socials en origen a les prostitutes. Es planteja que les prostitutes puguin commutar les multes per treballs a la comunitat. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/alcalde-prostitutes-treballs-comunitat.mp3|titles=alcalde prostitutes treballs comunitat]

La proposta està en fase d’estudi. L’ajuntament de Barcelona també s’està plantejant aplicar aquesta ordenança per combatre la prostitució a la via publica.

La generalitat ha impulsat, a través de la Llei Òmnibus que s’està tramitant al Parlament, sancions de fins a 30.000 euros per a les prostitutes i clients. Aquestes, però,només es poden aplicar a carreteres municipals, comarcals o catalanes. Això limita l’efectivitat de les mesura i pot provocar un trasllat de les prostitutes cap a carreteres estatals. El conseller d’interior, Felip Puig, ha explicat que impulsaran un conveni perquè l’estat delegui les competències a la generalitat i puguin sancionar les prostitutes també a carreteres de titularitat estatal. Com per exemple la N-II al seu pas per Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES