IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS ORGANITZA UNA SORTIDA AL FESTIVAL TEMPORADA ALTA DE GIRONA PER...

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS ORGANITZA UNA SORTIDA AL FESTIVAL TEMPORADA ALTA DE GIRONA PER ASSISTIR COM A PÚBLIC A L’OBRA “TRUCA UN INSPECTOR”.

L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé prepara una nova sortida teatral. En aquest cas serà el proper diumenge, 6 de novembre, a la ciutat de Girona, dins el marc del festival Temporada Alta. L’obra escollida és “Truca un inspector”, dirigida i protagonitzada per Josep Maria Pou, i amb Carles Canut, Victòria Pagès, Ruben Ametllé, Paula Blanco, David Marcé com a intèrprets. “Truca un inspector” és una barreja d’intriga, suspens i reflexió social en una història fixada en una societat corrupta on només compten els diners. El president de l’Associació d’Espectadors, Pau Megias, diu que la sortida al Temporada Alta estava pendent des de fa temps.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/temporada-alta-1.mp3|titles=temporada alta 1]

El període per fer la reserva de places va finalitzar el divendres passat. Tot i que no s’han cobert totes les localitats disponibles, ja no hi ha possibilitat d’apuntar-se perquè s’ha de fer la reserva amb uns dies de marge. Escoltem Pau Megias.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/temporada-alta-2.mp3|titles=temporada alta 2]

La sortida amb autobús cap a Girona serà el diumenge a dos quarts de 5 de la tarda, des del Parc de la Sardana.

Aquesta és la darrera sortida que l’AE organitza durant el 2011, després d’haver assistit com a públic a propostes tant diverses com la Fira Tàrrega, un concert de la Simfònica de Viena a l’Auditori de Girona o l’obra “Agost” al Teatre Nacional de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES