IniciNoticiesCulturaLES AULES DE FORMACIÓ ARTÍSTICA DEL TEATRE CLAVÉ COMENCEN UN NOU CURS...

LES AULES DE FORMACIÓ ARTÍSTICA DEL TEATRE CLAVÉ COMENCEN UN NOU CURS AMB PROP DE 300 ALUMNES INSCRITS. LA NOVETAT D’ENGUANY ÉS UN ESPAI DE CREACIÓ QUE CONVIURÀ AMB EL DE FORMACIÓ.

El Teatre Clavé ha començat un nou curs del Centre de Formació Artística, la columna vertebral del projecte del teatre, creat molt abans de la inauguració del nou equipament, a finals dels anys 90. Aquest espai formatiu compta aquest any amb 288 alumnes per a les diferents disciplines de música, teatre, dansa i belles arts. La novetat més destacada és la posada en marxa d’un nou espai de creació que conviurà amb el de formació. Ens ho explica el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/formacio-artistica-1.mp3|titles=formacio artistica 1]

Navarro destaca que amb el projecte de La Mirada del Poeta s’ha aconseguit donar un impuls a la franja d’edat dels 16 als 30 anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/formacio-artistica-2.mp3|titles=formacio artistica 2]

Per altra banda, però, el director del teatre es mostra reflexiu amb el poc creixement d’alumnes en les edats més petites, els que tenen entre 4 i 7 anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/formacio-artistica-3.mp3|titles=formacio artistica 3]

La voluntat del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé és seguir acostant les diferents dimensions artístiques a qualsevol segment d’edat, sigui quina sigui la seva procedència, i aconseguir que signifiquin una experiència en positiu. És molt probable que a finals d’aquest any, el Teatre Clavé presenti juntament amb el patronat un petit pla estratègic per redefinir i aconseguir més proximitat en les franges d’edat més petites.