IniciNoticiesPolíticaEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME VOL PROMOURE ACCIONS CONJUNTES EN SERVEIS SOCIALS...

EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME VOL PROMOURE ACCIONS CONJUNTES EN SERVEIS SOCIALS PER OPTIMITZAR ELS RECURSOS MUNICIPALS.

26 regidors i regidores de serveis socials del Maresme, entre ells el regidor torderenc Jordi Camó, van assistir a la reunió convocada pel Consell Comarcal per explicar els plans i projectes d’atenció a les persones que es duen a terme des de l’àrea de Benestar Social.

Aquesta ha estat la primera presa de contacte entre les regidories de Serveis Socials i la conselleria comarcal de Benestar Social després de la constitució dels nous ajuntaments. Els responsables polítics van compartir la seva preocupació per la situació actual i com està afectant als serveis socials. El titular de l’àrea a Tordera, Jordi Camó apuntava que en el nostre municipi ha crescut un 30% l’utilització dels serveis socials respecte l’any 2010.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/camo-serveis-socials.mp3|titles=camo serveis socials]

En la reunió celebrada al consell comarcal es van explicar als ajuntaments els projectes que s’estan realitzant des dels serveis comarcals de suport a l’atenció primària, EAIA, Pla territorial per la convivència, atenció a la dona, transport adaptat i salut pública. El consell comarcal del Maresme presta aquest serveis en els municipis de menys de 20.000 habitants.

La consellera responsable de l’àrea Neus Serra explicava que “cada vegada és més necessari cercar fórmules i accions conjuntes que ens permetin optimitzar recursos”.

ÚLTIMES NOTÍCIES